Pripravte si spolu s nami najlepšieho pstruha. My sme si ho už vyskúšali a zhrnuli sme všetky potrebné ingrediencie a aj postup krok za krokom. Jedná sa o ďalší z kategórie jednoduché recepty. Aj tento recept zvládnete aj vy, stačí sa držať nášho postupu. Náš recept ako pripraviť pstruha obsahuje všetky ingrediencie aj presný postup.
Náš tip: Žiadna kuchyňa sa nezaobíde bez kvalitnej sady hrncov.
Recept pokračuje ďalej...
POSTUP
Celý postup na najlepšieho pstruha krok za krokom.
KROK 1
Rozpustite maslo v hrnci na miernom ohni, kým maslo nebude cítiť opečené a nie je zlatohnedé, asi 1 minútu. Vypnite teplo.
KROK 2
Plech na pečenie vysteľte kúskom hliníkovej fólie. Umiestnite pstruha na fóliu; otvorte pstruha tak, aby boli strany kože dole. Každého pstruha pokvapkáme asi 1/2 lyžičkou rozpusteného masla. Bohato dochutíme soľou a čiernym korením.
Náš tip: Kuchynský robot pomôže s krájaním, miešaním a je neoceniteľným pre prípravu cesta, ale aj pečenie koláčov a prípravu dezertov.
Recept pokračuje ďalej...
KROK 3
Posuňte stojan rúry na 5 alebo 6 palcov pod zdroj tepla a predhrejte gril v rúre na vysokú teplotu.
KROK 4
Grilujte pstruha, kým nebude matný a sotva pevný na dotyk, 2 alebo 3 minúty. Vyberte z rúry.
KROK 5
Vráťte panvicu zvyšného rozpusteného masla na vysokú teplotu; vmiešame citrónovú šťavu a petržlenovú vňať. Maslovú omáčku priveďte do varu; metla spojiť. Pstruhy naservírujte na taniere a pokvapkajte maslovou omáčkou.
Máte hotovo, gratulujeme! Ak ste postupovali podľa našich krokov, zvládli ste pripraviť najlepší recept na pstruha. Prajeme dobrú chuť.
Varenie nás baví. Ak však ani vy nemáte čas celý deň tráviť v kuchyni, práve pre vás sú naše jednoduché recepty. Nielen príprava je jednoduchá, ingrediencií je vždy len niekoľko a sú ľahko dostupné v bežných supermarketoch. Celý recept zvládnete raz-dva. Každý obsahuje návod krok po kroku.